Трансмисионни масла

Трансмисионни масла

 


Millers Oils разполага с богата гама трансмисионни масла както за ръчни скоростни кутии, така и за автоматични трансмисионни системи. Всички те са проектирани да отговарят на най-новите спецификации на производителя на оригинално оборудване (OEM) за леки и лекотоварни автомобили.
Тези трансмисионни продукти са формулирани и изработени със специална смес от добавки. Те имат оптимизирани вискозитети за намаляване на триенето в скоростната кутия, причинено от високи натоварвания, при което самото масло не може ефективно да образува защитен слой между частите.


 

Изглед:6/8/Всички/

Показване на 1–6 от 11 резултата


Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни от MillersOils България без предизвестие към клиентите. MillersOils България не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти на уеб сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението на уеб сайта и това на реалния артикул, поради скорошен редизайн от производителя или по други причини, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в уеб сайта са в български лева с включено ДДС 20%.


Loading Loading...

Всички налични продукти са заредени