Motorsport двигателни масла

Motorsport двигателни масла

Motorsport двигателни масла и новото флагманско портфолио Nanodrive NT + напълно предефинират критериите за ефективност, обикновено свързани с параметрите на моторно масло.
Огромния лабораторен опит на Millers Oils за разработване на специални масла по поръчка за постигане на постоянно подобряващи се нива на намаляване на триенето в двигателя се проявиха в тази нова гама от продукти. Те намаляват триенето на двигателя с още 15%. Тези масла осигуряват безпроблемно и незабележимо повишено ниво на мощност и въртящ момент, както и забележимо повишаване на ефективността в работата на двигателя.
Тези масла са евтин метод за увеличаване на общите характеристики на двигателя.


 

Изглед:6/8/Всички/

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни от MillersOils България без предизвестие към клиентите. MillersOils България не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти на уеб сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението на уеб сайта и това на реалния артикул, поради скорошен редизайн от производителя или по други причини, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в уеб сайта са в български лева с включено ДДС 20%.


Loading Loading...

Всички налични продукти са заредени