Motorsport трансмисионни масла

Motorsport трансмисионни масла

Motorsport трансмисионни масла съдържа трансмисионни масла за състезателния клас, които се предлагат с различни вискозитети и са проектирани с помощта на уникална комбинация от подобрена химия и добавки с по-ниско триене NANODRIVE. Значително намаляване на триенето спрямо стандартното масло. За използване в ръчни трансмисии, Synchromesch, Non-Synchromesch, последователни скоростни кутии, трансферни скоростни кутии, трансмисии и хипоидни диференциали.
При пускането си на пазара, уникалните нанотехнологични Motorsport трансмисионни масла на Millers Oils грабнаха световната награда за най-иновативен нов продукт на симпозиума в автомобилния спорт. Изпреварвайки легендите за автомобилен спорт като McLaren и Williams, оттогава постигнаха доказан успех в много високопрофилни серии от автомобилни спортове. Лидер в британското първенство за туристически автомобили и британския рали шампионат.


 

Изглед:6/8/Всички/

Показване на 4 резултата


Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни от MillersOils България без предизвестие към клиентите. MillersOils България не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти на уеб сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението на уеб сайта и това на реалния артикул, поради скорошен редизайн от производителя или по други причини, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в уеб сайта са в български лева с включено ДДС 20%.


Loading Loading...

Всички налични продукти са заредени