Automotive

Automotive

 


Днешното шофиране придобива множество форми и така нуждите на вашия двигател може да варират значително. От спирането и стартирането в пиков час до дългите магистрални шофирания – Millers Oils имат решения.
Всички нужди на вашия двигател са удовлетворени с широка гама от моторни масла, трансмисионни масла и обработки за гориво. Цялата гама автомобилни масла Millers Oils е проектирана специално, за да осигури изключителни характеристики и защита.
Продуктите Millers Oils осигуряват редица предимства, които ги отличават и ги правят наистина първокласни продукти, включително подобрена икономия на гориво, по-ниски емисии, намалени разходи за поддръжка и по-дълъг живот на двигателя.


 

Изглед:6/8/Всички/

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни от MillersOils България без предизвестие към клиентите. MillersOils България не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти на уеб сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението на уеб сайта и това на реалния артикул, поради скорошен редизайн от производителя или по други причини, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в уеб сайта са в български лева с включено ДДС 20%.


Loading Loading...

Всички налични продукти са заредени