Motorsport

Motorsport

Motorsport на MillersOils, водени от манията си да произвеждат изключително иновативни продукти, предлагат изключителни свойства за намаляване на триенето. В допълнение към интензивна програма за развитие: Millers Oils – майсторите на технологията с ниско триене с удоволствие обявяват пускането на новото и подобрено следващо поколение състезателни масла. Гамата включва нашата многократно награждавана технология NANODRIVE с ултра ниско триене в цялата гама.
Новото портфолио предлага две нива на експлоатационни характеристики. Те едновременно осигуряват значително подобрени нива на експлоатация и значително подобрени свойства за намаляване на триенето, превъзхождайки конкуренцията и нашите собствени водещи пазарни гами в момента.


 

Изглед:6/8/Всички/

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни от MillersOils България без предизвестие към клиентите. MillersOils България не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти на уеб сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението на уеб сайта и това на реалния артикул, поради скорошен редизайн от производителя или по други причини, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в уеб сайта са в български лева с включено ДДС 20%.


Loading Loading...

Всички налични продукти са заредени