Автомобилни добавки

Автомобилни добавки

Автомобилни добавки на Millers Oils имат разработени редица добавки за гориво, които са предназначени да увеличат пробега на автомобилите и да предпазват от ежедневно износване.
За постигане на оптимални резултати на двигателя опитайте „Millers първокласно лечение“ за горивата. Добавете Petrol Power Ecomax или Diesel Power Ecomax към вашия резервоар за гориво, за да увеличите мощността, смазочността, чистотата и да подобрите горивната ефективност. Добавете DPF почистващ препарат и регенератор или бензинов инжектор за почистване на Millers Oils като добавка преди MOT за намаляване на емисиите и възстановяване на мощността на двигателя.


 

Изглед:6/8/Всички/

Показване на 1–6 от 7 резултата

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни от MillersOils България без предизвестие към клиентите. MillersOils България не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти на уеб сайта са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението на уеб сайта и това на реалния артикул, поради скорошен редизайн от производителя или по други причини, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в уеб сайта са в български лева с включено ДДС 20%.


Loading Loading...

Всички налични продукти са заредени